Buiten Mooier
Luxury Outdoor Solutions

VEELGESTELDE VRAGEN

LEVERING:

De levertijden van onze producten zijn 2-3 weken. 

Let op, onze levertijden zijn indicatief en de levertijd gaat in vanaf de datum dat wij uw aanbetaling ontvangen hebben. 

PRIJZEN: 

Omdat bijna al onze producten op maat geproduceerd worden, vermelden wij geen prijzen op onze website. 

Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend inmeet moment. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.  Indien u de afmetingen al (indicatief) beschikbaar heeft, kunt u deze vermelden en is voor een offerte aanvraag een inmeet moment niet nodig. Alvorens wij een opdracht aannemen, komen we uiteraard vooraf precies inmeten. 

RETOURNEREN: 

U heeft de mogelijkheid om af te zien van uw online aankoop en de producten na ontvangst retour te sturen, mits dit producten zijn die NIET voor u op maat gemaakt zijn. Bijna al onze producten worden voor u speciaal op maat gemaakt. Voor deze producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. 

Voor bestelde producten die NIET voor u op maat gemaakt zijn, geldt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Nadat u via email aan ons heeft medegedeeld dat u van de koop wilt af zien, heeft u nog 14 dagen om de producten aan ons te retourneren. De producten dienen onbeschadigd, in de originele staat en verpakking aan ons te worden geretourneerd. 

GARANTIE:

Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie termijn. Er kan echter geen aanspraak gemaakt worden op garantie: 

- Bij normale slijtage

- Bij beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing cq montage handleiding

- Bij van buitenkomend onheil, zoals stroomuitval, natuurrampen, bliksem en stormschade etc. 

- Bij onjuist gebruik en/of nalatig onderhoud

- Bij beschadiging door opzet en/of nalatigheid 
E-mailen
Bellen
Info