Buiten Mooier
Luxury Outdoor Solutions

Rolluiken. 

Aan de voorzijde gemonteerde rolluiken kunnen geïnstalleerd worden bij bestaande ramen en kozijnen doordat deze op de gevel gemonteerd worden. 

Onze rolluiken isoleren de warmte perfect. Ze zijn een barrière voor ongewenste gasten en bij gedeeltelijke verlaging beschermen ze uw kamer tegen overmatig zonlicht en warmte. 

Alle rolluiken kunnen geleverd worden met handmatige of elektrische bediening en zijn verkrijgbaar in maar liefst 22 kleuren. 

Tevens kunnen alle rolluiken geleverd worden met ingebouwde insectenhor. Meer informatie hierover vindt u op de productpagina ROLLUIKEN MET INSECTENHOR. 


ST2000

Dit is onze meest verkochte klassieke rolluik.

De box wordt afgehoekt in 45 graden en is zowel technisch als economisch de eenvoudigste oplossing voor montage bij bestaande ramen en kozijnen. 

De grootte van de box hangt af van de gehele hoogte van de rolluik.

Doordat de lamellen zijn gevuld met polyurethaanschuim bieden zij thermische isolatie.

De luchtlaag die ontstaat tussen rolluik en het raam en/of deur, maakt het moeilijk om warmte uit te wisselen tussen de binnen-en buitenomgeving.

Hierdoor blijft het in de winter aangenaam binnen, terwijl het op warme dagen beschermt tegen overmatige verwarming door invloeden van buitenaf.

RL2000

OS2000
 
E-mailen
Bellen
Info